Terima kasih! Terima kasih! Terima kasih! Terima kasih! Terima kasih!

Hello and salam sejahtera!

I just checked the counter just now and we already reached 10,000 readership! Thank you to you readers, bands,labels, organizers who gave us support and feedback from the very beginning!



A is for Anomaly

"Gua tau memang susah untuk mencapai jumlah 10k sebab kami bukan macam blog biasa yang wujud. Maklum saja kami tak tulis pasal percintaan, dating, gaduh dengan BFF apa lagi cerita pasal handbag yang cun baru masuk market Malaysia. Kami menulis tentang muzik, apatah lagi muzik yang extreme dan kurang terdedah kepada massa (walaupun ada cerita pasal K Pop,yay!). Pulak tu kami takde sediakan link download (kebanyakan blog yang pasal muzik ada sertakan link download). Well, pada gua DtE bukan blog untuk sediakan download, nak download cari sendiri! Terima kasih! Expect dalam masa akan datang DtE akan muncul dengan beberapa pembaharuan yang menarik dan lu orang akan terus bagi sambutan! God bless dan jaga diri!"



XOXOXOXOXO
A is for Anomaly,
(Jalan Riong,Bangsar, 7.20 pm. 1 Disember 2010)


Contramen

"1st skali thankz kerana sudi hadap benda penulisan dr gua. benda ni pada gua bukan nk femes utk masuk list anugerah bintang popular atau jadi blogger gila yg tulis pasal kehidupan melayang2 dan mintak nasihat org utk tentukan haluan hidupnya.. sampah! misi gua asalnya utk berkongsi pengetahuan dan memperkenalkan genre2 yg tiada dalam harian metro atau majalah mangga. dan penulisan gua juga rasanya gua lebih suka men"teknikal"kan agar otak pembaca berputar untuk mengetahui apa sebenar yg gua kata. pengetahuan pasal music kita agak terbatas, setelah tamat main tamborin darjah 6, kita dh stop blajar music. so, kat sini sekurang2nya lu orang dan juga gua sendiri dapat berkomunikasi pasal music.. byk lagi klu nk bebel, so sila komen2 dan kami sedia menjawap jika otak masih berfungsi.."



Contramen
(Prai, Pulau Pinang, 7.40 pm, 1 Disember 2010)

0 feedbacks: