[Sticky] We're Still Swingin': The Contest!

Yeahhh kami dah review CD mereka malahan telah interview mereka pada entry-entry lepas. Siapa lagi kalau bukan band koboi KL, Prognosis: Death! . kalau lu orang masih tak puas hati lagi kali ni kami bawakan lagi pulak siri contest yang terbaru iaitu We're Still Swingin': The Contest! Abang-abang koboi ini dengan murah hatinya ingin memberi 3 (tiga) keping EP mereka yang terbaru dengan percuma kepada para pembaca DtE, tapi dengan bersyarat!


Jika lu orang berhasrat untuk mendapatkan CD ini dengan percuma,senang saja. Hanya e-melkan kepada kami sebab kenapa lu orang layak untuk dapat CD ni dengan percuma bersama-sama dengan contact details lu orang seperti nombor telefon dan nama.

Contohnya seperti di bawah:

Nama: Muhammad Kamil Ramli
No Tel: 0163471395

Bro, gua rasa gua patut dapat CD Prognosis: Death! tu sekeping sebab gua fan gila dengan band ni. Lagipun gua rasa sebagai fan sejati gua patut bukan patut simpan sekeping CD depa, tapi DUA! Jadi tolong la ek, kasi gua je lah CD tu. Kthxbye.

Amacam? Senang je ya dok? Penyertaan yang paling menarik, convincing dan kreatif akan memenangi free copy EP We're Still Swingin'. TAPI tak semestinya lu orang boleh buat camni saja. Lu orang boleh rekod video tentang pendapat lu orang kenapa lu orang layak menang CD ni dan upload di Youtube (sebagai contoh) dan email kami URL video tersebut, atau rekod dalam audio format atau whatever, asalkan kreatif dan menarik, lu orang mungkin berpeluang untuk menang! Ingat, hanya tiga (3) keping sahaja untuk direbut! Contest berakhir pada 31 Mac 12 malam.

E-mailkan penyertaan ke:

Contest ini bagaimanapun tertakluk kepada perubahan.

Sebarang keraguan boleh ditinggalkan di FB kami atau di ruang komen sini atau ke inbox e mail kami

Stay tuned!

Update [24th February 2011]

Yes people, I created an event in Facebook called We're Still Swingin': The Contest. Feel free to invite your friends. Oh yeah and Hanif decided to give us a peek on the 3 copies of EP they would like to give away. So to skepticals, we hope we cleared your confusion okay?



2 feedbacks:

mumoxy said...

i nak u guy CD , cuz u guy betul2 awesome meh, susah i nak dengar lagu local , tapi bila dengar lagu korang, it make me feel like~ wow!!! susah nak descrite the feeling, takpun if i tak menang, i nak beli semua ep nya! okey? hihihi
<3

A, is for Anomaly said...

Mumoxy sila email penyertaan anda kepada kami.dan sertakan no telefon.kami tak terima penyertaan kat ruangan komen.hanya pertanyaan sahaja.