Hails! Aku datang untuk menghapuskan false Metal!

Hail! Nama aku kau orang tak payah tahu tapi memadai ajelah korang kenali aku sebagai Abu Kemenyan. Pertama sekali, aku nak bagitahu ni kali pertama aku menulis untuk blog, jadi dalam beberapa entry akan datang aku akan melalui fasa untuk biasakan diri, Jujur aku cakap, aku tak reti guna Internet, akaun Facebook pun aku takde. Jadi bila aku dapat tawaran untuk menulis untuk webzine bodoh ni, aku terima sebab aku nak educate dua ekor baghal poser yang kendali blog ni tentang makna Metal sebenar.

Dua hari lepas si gemuk mat clubbing A is Anomaly dengan mat kilang kerempeng Contramen ada menelefon aku dan secara peribadi menawarkan tempat untuk menulis di blog ni setelah aku email mereka tentang content mereka yang entah apa-apa. Aku ingat mereka nak merajuk dan mengamuk , ternyata mereka nak aku bantu perbetulkan blog mereka ni Pada mulanya aku ragu-ragu nak terima, pertamanya sebab aku seboleh-bolehnya cuba untuk menjauhkan diri daripada segala unsur berkaitan dengan scene muzik Malaysia. Pada aku scene muzik Malaysia memang poyo dan penuh dengan poser, tak kiralah dengan budak baru atau otai scene (kalau layak digelar otai) semuanya memualkan isi perut aku, Keduanya, aku pernah baca webzine ni, yang jujurnya aku cakap webzine ni memang sampah dari segi content! Aku tak faham apa tujuan dua ekor mangkuk ni cuba buat, takde semangat old school langsung! Aku tak rasa pun Metal yang dua ekor beruk ni dengar layak dikelaskan sebagai Metal pun! Jadi aku terima tawaran ni dengan penuh rasa tanggungjawab. Aku akan didik semua warga Internet, warga scene muzik Malaysia terutamanya bangsat dua ekor ni tentang erti Metal sebenar. Biar aku jelaskan semula tujuan aku dekat blog ni ya, aku nak hapuskan semua golongan false Metal di Malaysia ni, jadi ini adalah langkah pertama aku.

Aku nak bagi peringatan ya. Penulisan aku memang pedas dan tak bertapis. Siapa aku tak suka aku cakap terus terang. Dan jujur ya, aku memang bencikan semua orang. Kau orang tak suka aku itu bukan masalah aku.

Baiklah, aku rasa cukuplah untuk pengenalan diri. Aku akan kembali lain kali. Hails!

Abu Kemenyan 666


18 feedbacks:

Anonymous said...

tak payah kembali la bro! pegi mampos sorang-sorang! stupid fucktard!!

Abu Kemenyan said...

Pukimak Anonymous.Kau tak suka kau boleh pergi baca entry lain si sial!

Metal Sangap said...

aku nak gelak jer :)

Anonymous said...

HAHAHAHAHA true metal la sangat.. Udah2 la tu macam budak2 je

Anonymous said...

astaghfirullah!!! apa ganas sangat nih??

A, is for Anomaly said...

Shit Abu, lu baru post 1 entry dah ada haters.AHAHAHAHAHAH!

Anonymous said...

kahkahkah...bodohnya abu kemenyan..

Anonymous said...

FYI this abu kemenfuck grow dick on his forehead.sebab tu cakap melalut aje

Abu Kemenyan said...

Kau orang ni semua dah kerat konek?Apasal jadi anonymous?kahkah penakut!

Ali Kasturi said...

Kenapa abang Abu mawrawh mawrah. jgn mawrah bang abu. Titew tatuttt..

nekrobutchermelayu said...

mak oii true nya si abu ni. Metal sehabis habisnya. Misanthropic lak tu. memang ikut aliran black metal sebenar la ni ye? TRUE betul. pui! berak pun mencangkung. TRUE metal konon. kau melayu la. nak dengar music kau dengar la. nak educate orang pasal music eh? kau pun baru baca kat internet. knowledge kau gempak la tu. Metal nerd.

Anonymous said...

n0 k0men....

Anonymous said...

Abu ni Imran Ephemeral/Anorexia/Rusty ni..apesal kau jd gini skrg? band kau pun suma tak penah jalan..kau ckp bnyk plak..

Anonymous said...

wow..dah tau siapa abu kemeyan ni..haha

bukake instructor said...

sempoyy abu..aku sokong penulisan hang..jelas padat...ganas...18sx.. nih baru btoi..kutuk orang..kata metal malaysia...kata nak ganaih..baru laa sex..war..metal!!

Anonymous said...

Pergi jahanam laa abu kemenyan .Lu memang true black metal laa.puihh ,fuck laa .gua rasa lu baru berjinak jinak dalam ini line ,lu nak kutuk otai otai .ehh ,fuck you lahh Abu Kemenyan !Lu sama dengan spesis babi hutan .Lu macam bagus je .

Anonymous said...

Bro ,ni bukan ganas ni bro .ini orang sakit jiwa .macam dia sorang je true black metal .fuck ini orang .

Discodut said...

aku tak rasa ini Imran Anorexia...dari segi ayat yg dia tulis tak sama mcm Imran