VotW : Tool - Vicarious

Sebuah band yang hidup dalam dunia penuh abstrak dan juga penuh unsur artistik.. perhatikan setiap seni visual nya juga.. music??? sukar nak hadam.. haha..


Apa pendapat anda?????

2 feedbacks:

Adi Herman said...

damn!! ni band feberet aku sampai bila2...album paling aku ingat dan suka sampai bila2 ialah LATERALUS yang ada lagu Schism tu....damn memang betul2 abstrak dan dari segi permainan muzik pun memang cool! dari bassist, guitarist, drummer hinggalah vokalis semuanya bawak peranan yang penting!!

Contramen said...

aku amik masa hampir 6 bulan untuk hadam music tool.. bukan setakat tool tapi a perfect circle pun sama gila jugak.. slow tapi sangat berat..