VotW : Tempered Mental - And Stay Out (Rehearsal)

Gua rasa video rehearsal dari Tempered Mental ni ni baru jek di upload.. Merupakan rakaman secara live yang dilakukan di ISeekStudio milik Mokhtar. Sebuah lagu bertajuk And Stay Out yang diambil dari album terbaru mereka bertajuk Pax Automata.

Tempered Mental - And Stay Out

Kenali Tempered Mental melalui link2 yang disediakan dibawah :

Official Hompage
Facebook

2 feedbacks:

WanBeruas said...

..drummer baru rasanya...gua memang minat Mellina...

Contramen said...

kalau x silap aku, drummer ni main dgn Oh Chentaku..
btw Melina memang power main bass..aku dah tengok depan mata aku sendiri..
sekitar awal 2000 dulu TM ada main kat penang, aku penah tanya u oll dr ICOM kan? diorg kata "TAK".. kehkeh